ShapeShirts.nl - Verzenden & Retourneren

Gratis verzending vanaf €25

Binnen Nederland worden geen verzendkosten berekend voor bestellingen vanaf €25. Bij bestellingen onder €25 berekenen wij €2,99 aan verzendkosten. Voor zendingen naar België bedragen de verzendkosten € 7,75 per bestelling en vanaf € 75,00 gratis, ongeacht de grootte van de bestelling


Ruilen / retourneren

Bij ruilen / retourneren zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen voor rekening van de klant. Bij een ruiling zal Shapeshirts.nl eenmalig de verzendkosten op zich nemen van het opnieuw te versturen artikel.

Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan bestaat de mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren, maar alleen ongebruikte, ongewassen, en ongedragen artikelen (passen mag natuurlijk wel!), in originele verpakking, kunnen geretourneerd worden. De portokosten als mede het verzendrisico voor retourzending zijn voor van de klant. Artikelen, welke zijn afgeprijsd met 70% korting of meer, kunnen niet geruild/geretourneerd worden. Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden: 

  • Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief. 
  • De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen, ongewassen, met aangehecht artikelkaartje en/of originele verpakkingen (indien van toepassing) en in een degelijke verpakking te worden teruggestuurd. 
  • De meegeleverde pakbon dient meegezonden te worden met uw retourzending, hierop kunt u aangeven of (en tegen welk product) u wilt ruilen dan wel het aankoopbedrag wenst terug te ontvangen.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retoursturen. 
  • Bij ruiling van een artikel met een lagere aankoopprijs wordt het verschil binnen 7 dagen aan u overgemaakt. Is het verschil groter dan kunt u het bedrag per bankoverschrijving aan ons overmaken onder vermelding van uw ordernummer. 
  • Bij ruiling van een artikel neemt Shapeshirts.nl eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.

Retouradres

ShapeShirts.nl
Plesmanlaan 27
2497 CD DEN HAAG
NEDERLAND


Levering

Shapeshirts.nl besteedt het thuisbezorgen van de bestellingen uit aan PostNL. Shapeshirts.nl zal al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen binnen twee werkdagen uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt -hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan bericht ontvangen. De klant heeft in dat geval het recht om de resterende bestelling schriftelijk of mondeling te annuleren. Shapeshirts.nl heeft een gerechtelijke leveringstermijn van 30 dagen. Wanneer de klant de bestelling binnen deze termijn niet heeft ontvangen, kan deze de koop kosteloos ontbinden. Shapeshirts.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres.

Annuleren van een bestelling

Het is mogelijk een bestelling te annuleren, indien dit binnen 24 uur gebeurt nadat de bestelling is geplaatst en mits de bestelling nog niet is verstuurd. U kunt deze annulering doorgeven per mail of telefonisch. Bij het annuleren van een betaalde bestelling of een artikel uit een bestelling worden de volgende administratiekosten in rekening gebracht bij de klant:

  • € 0,50 bij het annuleren van een artikel uit een bestelling.
  • € 1,00 bij het annuleren van een gehele bestelling.
  • Niet betaalde bestellingen kunnen kosteloos binnen 24 uur worden geannuleerd.