Wanneer draag je corrigerend ondergoed?

Wanneer draag je corrigerend ondergoed?

Er zijn meerdere redenen om corrigerend ondergoed te dragen. Eén van de meest voorkomende redenen is om fysieke klachten, zoals rugklachten, te voorkomen.

De naam geeft het natuurlijk al aan, het corrigeert het lichaam. Corrigerend ondergoed van Shapeshirts zorgt voor een juiste lichaamshouding waardoor je figuur zal verbeteren. Bijkomend voordeel is ook dat je er op deze manier beter uit gaat zien, een win-win situatie dus.

Er zijn ook meerder soorten corrigerend ondergoed. Bij Shapeshirts zijn we gespecialiseerd in corrigerend ondergoed voor mannen, van high waist boxershorts tot shirts.

 

Corrigerend ondergoed in het dagelijks leven

Voor corrigerend ondergoed in het dagelijks leven biedt Shapeshirts meerdere opties. Het corrigerende shirt Jelle springt hierin uit. Dit figuurcorrigerende shirt is zo ontworpen dat het niet zichtbaar is onder je normale kleding. Op die manier heb je wel het effect van figuurcorrigerend ondergoed zonder dat iemand het door heeft.

 

Corrigerende ondergoed voor sporten

Om sportblessures te voorkomen is een juiste houding tijdens bijvoorbeeld hardlopen erg belangrijk. Maar je wil ook niet teveel lagen kleding aan hebben tijdens het sporten. Om ervoor te zorgen dat je eigenlijk maar één bovenstuk aan hoeft te doen heeft Shapeshirts het corrigerend hemd Milan ontworpen. Zo kom je goed voor de dag tijdens het sporten. Dit hemd is overigens ook geschikt voor andere gelegenheden, bijvoorbeeld als hemd voor onder een overhemd. Zo kan het ook gedragen worden naar feestelijke gelegenheden.